Správy

moic-los-angeles.jpg
2017.01.12.
Múzeum zmrzliny v priebehu decembra 2017 otvorí svoju už štvrtú pobočku a to v slnečnom Miami. Ďalšie pobočky je možné nájsť v Los Angeles, San Franciscu a v New Yorku.
snohetta_2016226_OS_N3.jpg
2017.23.11.
Prvú podmorskú reštauráciu v Európe otvoria v Nórsku. Reštaurácia je dielom architektonickej firmy Snøhetta a bude sa nachádzať na južnom pobreží Nórska, asi päť hodín jazdy juhozápadne od hlavného mesta Oslo.
therapy-mini-horses-cr-courtesy.jpg
2017.24.05.
Je všeobecne známe, že ľudia milujú zvieratá a veľmi populárne pre terapiu sú napr. psy alebo prasiatka. Najnovšou atrakciou v USA sú miniatúrne koníky na letisku Cincinnati/Northern Kentucky International Airport.
Havana.png
2017.10.05.
Koncom apríla pred 75 rokmi otvorili v starej časti Havany legendárny bar La Bodeguita del Medio.
casablanca-moschee-hassan-2.jpg
2017.03.05.
V roku 2018 budú v Afrike debutovať prvé rýchlovlaky. Projekt za 2 miliardy amerických dolárov spojí marocké mestá Tangier a Casablanca za zhruba dve hodiny.
GettyImages-484047912.jpg
2017.12.04.
Chorvátsko je jednou z krajín s najvyššou spotrebou vína na svete. Hodinu jazdy autom severne od Dubrovniku, v mestečku Drače, na poloostrove Pelješač, otvorili pre návštevníkov prvé podmorské vinárstvo v krajine, Edivo Vina.
GettyImages-165845874.jpg
2017.29.03.
Štvrtý rok za sebou bol za najdrahšie mesto sveta ohľadom nákladov na bývanie označený Singapur.
2017.04.01.
Reštaurácie The Ritz-Carlton získali v roku 2016 až 17 Michelin hviezdičiek. Okrem iných získali tieto hviezdičky aj štyri nové reštaurácie - Jin Xuan, Lab by Sergi Arola, Lai Heen a Summer Pavilion.
Karl Lagerfeld.jpg
2016.13.12.
Módny návrhár Karl Lagerfeld sa rozhodol vstúpiť do sveta hotelierstva so svojou novou značkou Lagerfeld Hotels & Resorts. Pod značku budú zaradené hotely, reštaurácie a privátne kluby.
Eataly.jpg
2016.30.11.
V Taliansku plánujú na konci roka 2017 otvoriť svet fantázie plný jedla a pitia, tematický park Eataly World. Vznikne tak najväčšia „food aréna“ na svete.